Pomóż nam skończyć z aborcyjną tyranią urzędników ONZ

To jest wstrząsające.

Organizacja Narodów Zjednoczonych wykorzystuje fundusze z pomocy humanitarnej i rozwojowej jako narzędzie do zmuszania krajów afrykańskich, takich jak mój, Kenia, do wprowadzania powszechnego dostępu do aborcji oraz wdrażania postulatów ideologii LGBTQ!

I jest na to słowo... EKSTERMINACJA!

Czy Państwo zdają sobie sprawę, że zamiast koncentrować się na podstawowych potrzebach, Organizacja Narodów Zjednoczonych żąda, aby wszystkie narody Afryki zgodziły się na następujące destrukcyjne rozwiązania:

Wolny dostęp do aborcji dla wszystkich kobiet i dziewcząt;
Aborcja jako podstawowe "prawo człowieka";
Propaganda ideologii gender i LGBT; oraz
Tak zwana „kompleksowa edukacja seksualna”, nawet dla dzieci w żłobkach.

Planuję powstrzymać ONZ w szerzeniu aborcji w moim kraju, Kenii, na moim kontynencie, Afryce, i na całym świecie - ale będę potrzebowała Państwa pomocy, NIEZWŁOCZNIE.

Z pomocą Fundacji CitizenGO będę oczywiście mogła kontynuować wszystkie wysiłki na rzecz powstrzymania planów lobbystów LGBTI i proaborcyjnych aktywistów w ONZ oraz na 65 posiedzeniu Komisji ONZ ds. Statusu Kobiet (CSW65), korzystając z każdego dostępnego mi narzędzia, ale potrzebuję w tym Państwa wsparcia.

PO PIERWSZE, CitizenGO i ja będziemy kontynuować nasze wcześniejsze działania rekrutując nowych obrońców dzieci nienarodzonych, aby zmaksymalizować wpływ programów rzecznictwa obywatelskiego oraz naszych petycji w ONZ.

PO DRUGIE, CitizenGO uruchomi autobus jeżdżący bez przerwy wokół siedziby ONZ w Nowym Jorku, podczas obrad CSW65, oklejony plakatami z bezpośrednimi i jasnymi przesłaniami: stop aborcji, stop indoktrynacji ideologią gender, stop radykalnej agendzie LGBT.

W TYM SAMYM CZASIE, z pomocą naszych stałych miesięcznych darczyńców, CitizenGO i ja będziemy emitować na ekranach przed siedzibą ONZ w Nowym Jorku reklamy wideo, aby przekonać coraz więcej krajów do odrzucenia radykalnej agendy ONZ w sprawie rozprzestrzeniania aborcji oraz ideologii LGBTI.

JEDNOCZEŚNIE, CitizenGO i ja dostarczymy każdy Państwa podpis pod petycją do kluczowych delegatów i przywódców ONZ z finansujących tę organizację krajów, by wywrzeć realną presję na porzucenie proaborcyjnej polityki.

W DALSZEJ KOLEJNOŚCI, razem z CitizenGO, będziemy prowadzić i koordynować wszystkie protesty i demonstracje uliczne przed siedzibą ONZ, by w ten sposób zwiększyć społeczną świadomość i solidarne wsparcie dla narodów, które są traktowane dziś jak obszary swobodnej ideologicznej kolonizacji.

Zbliża się sesja ONZ, co powoduje, że mamy niezwykle mało czasu na przygotowania. Dlatego naprawdę pilnie potrzebuję Państwa pomocy w tej fundamentalnej batalii.

Numer rachunku bankowego
Jeśli chcieliby Państwo dokonać darowizny zwykłym przelewem poniżej znajdą Państwo numer naszego rachunku bankowego:

PL08 1240 6250 1111 0010 6098 4985

Prosimy o umieszczenie w tytule przelewu swojego adresu mailowego, na który zazwyczaj otrzymują Państwo wiadomości z CitizenGO (jeśli to koniecznie proszę wpisać "at" w miejsce "@")

Zespół Wsparcia
Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub chcą Państwo podzielić się z nami swoją opinią, proszę skontaktować się z nami, klikając tutaj

Nasi współpracownicy chętnie odpowiedzią na Państwa wszelkie pytania i wątpliwości.

Przekazanie darowizny oznacza akceptację Polityki Prywatności CitizenGO. Mogą się Państwo wypisać w każdej chwili.