Spasimo Tafidu

Tafida treba našu pomoć. Želimo pomoći njenim roditeljima u plaćanju  sudskih troškova i mediciske skrbi te podići svijest o ovom slučaju i utjecati na one koji donose odluke, kako bi dopustili Tafidi da napusti Veliku Britaniju i dali joj nadu za život...

Svakom donacijom CitizenGO-u, pa i onom najmanjom, pomoći ćete:

    • Tafidinim roditeljima podmiriti sudske i medicinske troškove direktno. Sudski troškovi iznose desetke tisuća funti. Ukoliko Visoki sud i presudi u njihovu korist, morat će naći dodatnih 160.000 kuna kako bi platili troškove Tafidinog transfera u Italiju, te oko 1,600.000 kuna za troškove smještaja i liječenja. 
    • U širenju naše online kampanje, kako bi što više glasova za Tafidu bilo upućeno Royal London bolnici i Visokom sudu u Londonu tijekom ovog odlučujućeg saslušanja. To uključuje oglašavanje na Facebooku i drugim društvenim mrežama  kao i druge online akcije. 
  • Organiziranju događanja kao što su bdijenja, predaje potpisa i drugo - kako bi dobili pažnju medija i osnažili  učinak naše kampanje. 
  • Objavi oglasa u britanskim novinama, kako bi dobili pažnju Britanaca i podigli svijest o ovom slučaju te povećali mogućnost presude u Tafidinu korist. 

Tafidin slučaj nije prvi slučaj bolesnog djeteta koje je osuđeno od strane kuture smrti i elita koji je predstavljaju. Charlie Gard i Alfie Evans dobili su istu smrtnu presudu. Svi oni zaslužuju naš angažman, moj i vaš, kako bi aktivno sudjelovali u globalnoj bitci ZA  život, dostojanstvo svakog ljudskog bića i prava roditelja.-----------------------------------------------


Ako želite donirati putem internet bankarstva ili u banci možete to učiniti i na IBAN CitizenGO računa u Hrvatskoj:


IBAN: HR 21 2340 0091 1700 14 82 1

Naziv:FUNDACION CITIZENGO

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Sjedište: Paseo de La Habana 200; 28036 Madrid; Španjolska (zajedničko za sve zemlje);

Naziv i adresa banke: Privredna banka Zagreb d.d.; Radnička cesta 50; 10000 Zagreb

NAPOMENA: Ne zaboravite upisati svoju e-mail adresu u opis plaćanja.


Korisnička služba za donatore

Ako se susretnete s bilo kakvim poteškoćama na ovoj stranici ili imate bilo kakvih pitanja ili komentara javite nam se na e-adresu: [email protected]


Stranica CitizenGO.org je sigurna. Proces donacije je potpuno kriptiran kako bi osigurali sigurnost i zaštitu osobnih i financijskih podataka.


Donacijom prihvaćate pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a. Možete se odjaviti u svakom trenutku.