Met Jouw gift bescherm je leven, families en individuele vrijheid tegen aanvallen

Regeringen gaan overstag voor de druk van radicale lobbyisten en beperken de rechten van gewone mensen zoals jij, en beperken de vrijheid van religie en het recht van families om geïnformeerde beslissingen te nemen over hun leven en hoe ze hun kinderen opvoeden.

Maar de meerderheid van de mensen omarmt geen radicale definities van huwelijk, geslacht en familie. Dat is waarom wij bestaan. CitizenGO is een wereldwijde basisbeweging van meer dan 18 miljoen mensen die geloven dat overheden individuele rechten en waarden moeten respecteren, in plaats van te proberen deze te controleren. Wij zijn moeders, vaders, grootouders, pastoren, priesters, leraren, en mannen en vrouwen die zich inzetten voor het beschermen van persoonlijke vrijheid en menselijke waardigheid.

Maar we kunnen dit niet alleen.

Jouw gift vandaag zal jouw fundamentele mensenrechten beschermen door:

  • Het ontmaskeren van de agenda van radicale lobbyisten die de samenleving willen hervormen door hun waarden aan gewone gezinnen op te leggen
  • Miljoenen gelijkgestemde mensen mobiliseren door middel van petities, protesten, boycots en alerts om succesvol de vrijheid te verdedigen tegen aanvallen van de overheid
  • Pro-life en pro-familie initiatieven ondersteunen in 50 landen en in 12 talen
  • Iedereen in staat stellen om petities te creëren en te vechten voor vrijheid in hun lokale gemeenschappen

Gebruik dit beveiligde formulier om jouw bijdrage te leveren. Elke bijdrage die je levert wordt direct ingezet om de rechten van eenieder te waarborgen, zodat men vrij is van onderdrukking.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Donateurszorg

Als je problemen tegenkomt met deze pagina of enige vraag of opmerking hebt, kun je ons mailen door hier te klikken.

CitizenGO.org is veilig. Ons donatieproces is volledig versleuteld om de veiligheid van alle persoonlijke en financiële informatie te verzekeren.

Meer informatie over de beginselen van CitizenGO vind je hier.

Met je donatie aanvaard je het Privacybeleid van CitizenGO. Je kunt op elk moment uitschrijven.