Darujte CitizenGO

Darujte CitizenGO

CitizenGO je neovisna i neprofitna međunarodna organizacija koja provodi kampanje čiji je cilj osigurati utjecaj stajališta i vrijednosti osoba koje štite život i obitelj na donošenje odluka širom svijeta.

Mi smo pokret običnih ljudi iz cijelog svijeta koji se zalažu za slobodu i istinska ljudska prava.


Naš rad – zajedno smo utjecali na ishode samita UN-a, tj. samog vrha UN-a, u cijelom svijetu smo održavali skupove za obranu braka i prava djeteta na oca i majku, pokretali kampanje za prava na život nerođenih te donirali stotine tisuća kuna za progonjene na Bliskom Istoku i Africi.


U potpunosti se oslanjamo na donacije i ne primamo novac od vlada ili koroporacija. Zahvaljujući našem malom timu koji radi putem Interneta čak i najmanji doprinos omogućava ostvarenje naših ciljeva.


Donirajte odmah putem forme. Razmislite, ako možete, pokrenite mjesečnu donaciju koja bi nam pomogla u neprekidnom radu cijele godine.


Ako želite donirati putem internet bankarstva ili u banci možete to učiniti i na IBAN CitizenGO računa u Hrvatskoj:


IBAN: HR 21 2340 0091 1700 14 82 1

Naziv:FUNDACION CITIZENGO

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Sjedište: Paseo de La Habana 200; 28036 Madrid; Španjolska (zajedničko za sve zemlje);

Naziv i adresa banke: Privredna banka Zagreb d.d.; Radnička cesta 50; 10000 Zagreb

NAPOMENA: Ne zaboravite upisati svoju e-mail adresu u opis plaćanja.


Korisnička služba za donatore

Ako se susretnete s bilo kakvim poteškoćama na ovoj stranici ili imate bilo kakvih pitanja ili komentara javite nam se na e-adresu: [email protected]


Stranica CitizenGO.org je sigurna. Proces donacije je potpuno kriptiran kako bi osigurali sigurnost i zaštitu osobnih i financijskih podataka.


Donacijom prihvaćate pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a. Možete se odjaviti u svakom trenutku.