Help onze vriendinnen -- eenmalige bijdrage

Sta achter Ann en Caroline!

 
Onze vrienden Ann en Caroline worden nog steeds geconfronteerd met wrede aanvallen van extreem-linkse abortusvoorstanders en radicale genderactivisten.

Dankzij de enorme steun van CitizenGO-supporters zoals jij, werd Caroline aangemoedigd om een ​​verwoestende tegenaanval te formuleren tegen de juridische pesterijen waarmee zij en haar gezin worden geconfronteerd.

Maar de juridische strijd zal voor CitizenGO waarschijnlijk erg duur en langdurig zijn.

Niet alleen dat, maar CitizenGO moet ook actie ondernemen om Ann, Caroline en hun families te beschermen tegen het zeer reële fysieke gevaar waarmee ze worden geconfronteerd.

Ik weet dat het laatste wat deze moedige vrouwen willen, is dat dit ten koste gaat van de financiering van het essentiële activisme van CitizenGO.

Wil je hen vandaag steunen met je genereuze en trouwe maandelijkse gift aan CitizenGO?CitizenGO is een onafhankelijk, non-profit, wereldwijd campagneplatform dat zich inzet om ervoor te zorgen dat de visie en waarden van de mensen die vóór het leven en vóór het gezin zijn worden meegenomen in de wereldwijde besluitvorming.

We zijn een beweging van gewone mensen van over de hele wereld die zich inzetten voor vrijheid en fundamentele rechten.

Wat we doen werkt. Samen hebben we de uitkomsten van VN-toppen beïnvloedt, wereldwijd protestacties georganiseerd ter verdediging van het huwelijk en de rechten van ouders en kinderen en campagne gevoerd om de levens van de ongeborenen en de vrijheden van gelovigen te beschermen.

Wij zijn volledig afhankelijk van giften en ontvangen geen geld van overheden of grote bedrijven. Ons kleine online team zorgt dat we zelfs met kleine bijdragen veel kunnen doen.


Donateurszorg

Als je problemen tegenkomt met deze pagina of enige vraag of opmerking hebt, kun je ons mailen door hier te klikken.

CitizenGO.org is veilig. Ons donatieproces is volledig versleuteld om de veiligheid van alle persoonlijke en financiële informatie te verzekeren.

Meer informatie over de beginselen van CitizenGO vind je hier.

Met je donatie aanvaard je het Privacybeleid van CitizenGO. Je kunt op elk moment uitschrijven.