Pridružite nam se u borbi za zaštitu života, obitelji i slobode

Pridružite nam se u borbi za zaštitu života, obitelji i slobode

CitizenGO je neovisna i neprofitna međunarodna organizacija koja provodi kampanje čiji je cilj osigurati utjecaj stajališta i vrijednosti osoba koje štite život i obitelj na donošenje odluka širom svijeta.

Mi smo pokret običnih ljudi iz cijelog svijeta koji se zalažu za slobodu i temeljna ljudska prava.


Naš rad – zajedno smo utjecali na ishode samita UN-a, tj. samog vrha UN-a, u cijelom svijetu smo održavali skupove za obranu braka i prava djeteta na majku i oca, pokretali kampanje za prava na život nerođenih te donirali stotine tisuća kuna za progonjene kršćane i druge vjerske manjine na Bliskom Istoku i Africi.


U potpunosti se oslanjamo na donacije i ne primamo novac od vlada ili korporacija. Zahvaljujući našem malom timu koji radi putem Interneta čak i najmanji doprinos nam omogućava ostvarenje naših ciljeva.


Korisnička služba za donatore

Ako se susretnete s bilo kakvim poteškoćama na našoj stranici ili imate bilo kakvih pitanja ili komentara javite nam se na e-adresu: [email protected]


Stranica CitizenGO.org je sigurna. Proces donacije je potpuno kriptiran kako bi osigurali sigurnost i zaštitu osobnih i financijskih podataka.

Donacijom prihvaćate pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a. Možete se odjaviti u svakom trenutku.