Pridružite se CitizenGO-u

CitizenGO je neovisna, neprofitna, grassroot organizacija koja svojim radom želi osigurati da obični ljudi, oso be kojima je pravo na život i na obitelj važno utječu na donošenje međunarodnih odluka.

Mi smo pokret običnih ljudi iz cijeloga svijeta koji su se okupili kako bi stali u zaštitu slobode i temeljnih ljudskih prava.

Ono što mi radimo djeluje. Zajedno smo utjecali na rezutate međunarodnih sumita, održavali okupljanja po cijelom svijetu kako bi progovorili u ime prava djece, zaštite braka i prava na život od začeća do prirodne smrti te kako bi lobirali pred vladama za zaštitu prava na slobodu vjerovanja.

U potpunosti se oslanjamo na donacije i ne primamo sredstva od vlada i korporacija. Naš mali tim koji radi on line osigurava da izvučemo najviše i iz najmanjih doprinosa.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Tim za podršku

Ako naiđete na probleme prilikom korištenja ove stranice ili imate bilo kakva pitanja ili komentara, pošaljite nam email klikom ovdje.

Stranica CitizenGO.org je sigurna. Proces donacije je potpuno kriptiran kako bi osigurali sigurnost i zaštitu osobnih i financijskih podataka.

Donacijom prihvaćate pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a. Možete se odjaviti u svakom trenutku.