Támogassa a CitizenGO munkáját!

A CitizenGO független, nonprofit szervezet, amely emberek százezreinek támogatásával szervez kampányokat az élet, a család és a szabadság védelmében, lehetővé téve, hogy az emberek hangja eljusson a döntéshozókhoz!


Olyan aktív polgárok közössége vagyunk, akik felemeljük a hangjukat a szabadságért, és az alapvető emberi jogokért világszerte.


Munkánk során közösen befolyásoljuk a különböző nemzeti és nemzetközi döntéseket, online kampányokat, demonstrációkat, találkozókat és kongresszusokat szervezünk. Az emberi életet a fogantatástól kezdve a természetes halálig védelmezzük, kiállunk a házasság mellett, ami egy férfi és egy nő kapcsolata, védelmezzük a gyermekeket a különböző ideológiáktól és az abortusztól, és támogatjuk az üldözött keresztény közösségeket.


Munkánkat csakis közösségünk tagjainak támogatása teszi lehetővé. Nem kapunk, és nem is kérünk semmiféle állami támogatást, és nagyvállalatok sem finanszíroznak bennünket. Minden kis összegű támogatás hatalmas segítség a számunkra.


Támogassa munkánkat Ön is az online felületen! Ha lehetősége van rá, megfontolhatja, hogy rendszeres támogatást küldjön, havonta támogatva a CitizenGO munkáját.


Ha kérdése van:

Ha problémával szembesül az oldalon, vagy kérdése merül fel, kérjük keressen bennünket az alábbi e-mail címen keresztül: [email protected].


A CitizenGO.org biztonságos. Támogatási rendszerünk titkosított, adatvédelmi irányelvünknek megfelelően nem adunk ki semmiféle személyes vagy pénzügyi információt.


Adományával elfogadja a CitizenGO adatvédelmi irányelveit. Támogatását bármikor megszüntetheti vagy szüneteltetheti.