Dołącz do CitizenGO aby bronić życia, rodzinych i fundamentalnych wartości

CitizenGO jest niezależną, globalną organizacją pozarządową działającą na rzecz życia i rodziny, która poprzez kampanie aktywnie wpływa na decyzje podejmowane w tych kwestiach przez polityków i organizacje międzynarodowe.

Jesteśmy ruchem zwykłych ludzi z całego świata, którzy walczą na rzecz wolności i fundamentalnych praw człowieka.

To co robimy, działa – razem, wpłynęliśmy na wyniki szczytów Narodów Zjednoczonych, organizowaliśmy marsze w różnych krajach świata by bronić tradycyjnego modelu rodziny, praw dziecka, życia nienarodzonych. Ponadto zebraliśmy setki tysięcy by wesprzeć prześladowanych chrześcijan na Bliskim Wschodzie i w Afryce.

Możemy prowadzić naszą działalność wyłącznie dzięki wsparciu naszych darczyńców. Nie otrzymujemy żadnych pieniędzy od rządów czy korporacji.

Przekaż darowiznę korzystając z formularza! Prosimy rozważyć opcję darowizny comiesięcznej, która pozwoli pracować CitizenGO przez cały rok.

Contact Center

W przypadku jakichkolwiek problemów z tą stroną czy też pytań czy komentarzy, prosimy o przesłanie nam wiadomości email na adres: polska@citizengo.org lub o telefon:  Nasi współpracownicy chętnie odpowiedzią na Państwa wszelkie pytania i wątpliwości.

W CitizenGO jesteście bezpieczni. Proces przekazania darowizny jest zakodowany aby zapewnić, że wszelkie dane osobowe i finansowe pozostaną ukryte.

Przekazanie darowizny oznacza akceptację Polityki Prywatności CitizenGO. Mogą się Państwo wypisać w każdej chwili.